Wat neem je mee?

Wat neem je mee naar het auto theorie examen?

Neem naar het theorie examen een geldig identiteitsbewijs mee. Onder een geldig identiteitsbewijs wordt het volgende verstaan:

Een Nederlands identiteitskaart;

Een Nederlands rijbewijs;

Een Nederlands paspoort of een paspoort of id-kaart van landen van de EU en de EER. Voor andere landen dient het paspoort te beschikken over een geldig sticker voor verblijf. Een noodpaspoort valt hier niet onder. Dit wordt niet als legitimatie gezien, maar als reisdocument;

Een Nederlands reisdocumenten voor vluchtelingen of vreemdelingen;

Verblijfsdocument en W-document

Zonder één van de bovenstaande documenten word je niet toegelaten tot het auto theorie examen. Je bent de gemaakte kosten kwijt en dient opnieuw aan te melden voor het theorie examen. Het niet meenemen van een geldig identiteitsbewijs valt niet onder één van de drie geldige redenen om aanspraak te maken op de geld terug regeling.

Reserveringsnummer

Naast een identiteitsbewijs dien je ook je reserveringsnummer mee te nemen naar het theorie examen. Dit nummer kun je terugvinden in de bevestigingsmail of door de website van het CBR te bezoeken en vervolgens naar Mijn CBR te gaan. Naast het reserveringsnummer kun je hier ook alle overige informatie terugvinden.