Wat neem je mee?

Wat neem je mee naar het motor theorie examen?

Het is belangrijk om een geldig identiteitsbewijs en je reserveringsnummer mee te nemen. Zonder een geldig identiteitsbewijs of reserveringsnummer kun je niet deelnemen aan het theorie examen. Onder een geldig identiteitsbewijs wordt het volgende verstaan: 

Een Nederlands identiteitskaart;

Een Nederlands rijbewijs;

Een Nederlands paspoort of een paspoort of id-kaart van landen van de EU en de EER. Voor andere landen dient het paspoort te beschikken over een geldig sticker voor verblijf. Een noodpaspoort valt hier niet onder. Dit wordt niet als legitimatie gezien, maar als reisdocument;

Een Nederlands reisdocumenten voor vluchtelingen of vreemdelingen;

Verblijfsdocument en W-document

Zonder één van bovenstaande documenten kun je niet meedoen aan het motor theorie examen. Je zult dan geen aanspraak maken om je geld terug te krijgen. Het niet nemen van bovenstaande documenten valt niet onder één van de drie geldige redenen om aanspraak te krijgen om je geld terug te krijgen.

Reserveringsnummer

Ook zonder een aantoonbaar reserveringsnummer word je niet toegelaten tot het motor theorie examen. Het reserveringsnummer kun je terugvinden op Mijn CBR of in de bevestigingsmail van het CBR. Hier kun je ook andere belangrijke informatie terugvinden.