Wat neem je mee?

Wat neem je mee naar het bromfiets theorie examen?

Naar het bromfiets theorie examen dien je in ieder geval twee dingen mee te nemen. Het eerste is een geldig identiteitsbewijs. Hieronder vallen de volgende documenten:

Een Nederlands identiteitskaart;

Een Nederlands rijbewijs;

Een Nederlands paspoort of een paspoort of id-kaart van landen van de EU en de EER. Voor andere landen dient het paspoort te beschikken over een geldig sticker voor verblijf. Een noodpaspoort valt hier niet onder. Dit wordt niet als legitimatie gezien, maar als reisdocument;

Een Nederlands reisdocumenten voor vluchtelingen of vreemdelingen;

Verblijfsdocument en W-document

Zonder één van bovenstaande identiteitsdocumenten word je niet toegelaten om het theorie examen te mogen maken. Je bent dan de gemaakte kosten kwijt en dient opnieuw aan te melden voor het examen. Het niet meenemen van een een geldig identiteitsbewijs valt niet onder één van de drie redenen om je geld terug te kunnen krijgen.

Reserveringsnummer

Naast een geldig identiteitsbewijs dien je ook je reserveringsnummer naar het examen mee te nemen. Het reserveringsnummer is in de bevestigingsmail of via Mijn CBR terug te vinden. Hier kun je overigens ook andere belangrijke informatie terugvinden.